Close

Info & website prijzen

Slider Title

Short Excerpt

See More

Waarom Wordpress?

CMS

WordPress is een Content Management System (CMS). Het woord zegt het zelf: makkelijk beheren van online inhoud.

Wereldwijd bekend

27% van alle websites ter wereld wordt gemaakt in WordPress.

Beveiliging

De ontwikkelaars van WordPress houden voortdurend de malware in de gaten en zorgen dus regelmatig voor cruciale updates. Zo blijft u verzekerd van een goed werkende website.

Website types

In het bezit zijn van een website is zo goed als onmisbaar geworden voor een bedrijf. Klanten zoeken namelijk meer en meer online naar producten, services of naar informatie zoals het adres, telefoonnummer of de openingsuren.

Voor start-ups en kleine bedrijven kan een website bij de start een grote investering zijn. In dit geval kan een one-page-website een goede oplossing zijn.

Met een one-page-website staat alle essentiële informatie op één pagina. Je kunt de gehele website bekijken door naar beneden te scrollen op één pagina. Of je kunt bovenaan klikken op de navigatie-knoppen die je direct naar een bepaald onderdeel van de pagina brengen.

Buiten het feit dat een one-page-website meestal een pak goedkoper is dan een website met multiple pages, heeft het nog een aantal andere voordelen. 

 • Een one-page-website is erg gebruiksvriendelijk. De bezoeker vind snel de nodige informatie
 • De bezoeker zal de weg niet kwijt geraken bij het navigeren tussen verschillende pagina’s, dat omdat er maar één pagina is!
 • Je hoeft maar één pagina te onderhouden en kunt dus écht voor kwaliteit gaan op deze pagina

Een klein nadeel aan een one-page-website is dat dit niet geschikt is voor bedrijven die meerdere diensten of producten aanbieden en deze ook nog eens uitgebreid willen omschrijven. Wanneer je je aangeboden product of dienst echt op een zeer bondige manier kunt omschrijven is een one-page-website dan weer een ideale oplossing.

Wil jij graag meer informatie over de werking en de ontwikkeling van een one-page-website? Of denk je toch dat een multi-page-website iets voor jou is? Software Central is gespecialiseerd in het ontwikkelen op beide manieren.

€ 450

Met een basis website bent u reeds vindbaar op het web en kunt u uw klanten informeren over uw bedrijf.  Bezoekers kunnen een contactformulier invullen, zodat u ze later kunt contacteren.  De website past zich automatisch aan elk type beeldscherm aan.

 • tot 5 pagina’s (“Home”, “Over Ons”, “Contact”, …) *
 • Responsive design (optimale weergave op pc, tablet, smartphone,…)
 • 30 minuten opleiding
 • opmaak in WordPress
 • online support **
 • Grafisch ontwerp

€ 750

U wilt een dynamische website met uitgebreide info over uw bedrijf (missie, visie, strategie, producten en merken, …) waarin u zelf eenvoudig inhoud kunt wijzigen en/of toevoegen?  Bovendien wordt uw website aangepast aan de kleuren en uitstraling van uw bedrijf/logo. Dan is dit pakket geschikt voor u.

 • Inhoud en aantal pagina’s in samenspraak met klant
 • Responsive design (optimale weergave op pc, tablet, smartphone, …)
 • 60 minuten opleiding
 • opmaak in WordPress
 • online support **
 • Grafisch ontwerp
 • SEO (optimalisatie voor zoekmachines)

€ 1500

Met een webshop creëert u een extra verkoopkanaal, waarmee u ook makkelijk nieuwe klanten kunt winnen. WebWig maakt voor u een professioneel en mooi ogende webshop die ontworpen is in WordPress. U zult eenvoudig nieuwe producten kunnen creëren of zelfs honderden producten tegelijk importeren vanuit een csv bestand. De website past zich ook automatisch aan elk type beeldscherm aan.

 • Responsive design (optimale weergave op pc, tablet, smartphone, …)
 • 1 uur opleiding
 • opmaak in WordPress*
 • online support **
 • Grafisch ontwerp
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Prijs op aanvraag

Onderhoudscontract en support

We bieden twee mogelijkheden aan voor onderhoud van je website:

 • afsluiten van een jaarlijks onderhoudscontract
 • updates en support volgens uurloon

Is een onderhoudscontract vereist?

Een onderhoudscontract is niet verplicht, maar wel aanbevolen. We verduidelijken de voordelen:

INHOUDELIJKE AANPASSINGEN

Met het ingebouwde CMS kan je zelf op eenvoudige wijze de inhoud van je website aanpassen en uitbreiden. Het kan echter zijn dat je (tijdelijk) inhoudelijke wijzigingen niet zelf kan uitvoeren (bv. door tijds- of personeelsgebrek) of dat je bv. aanpassingen wil uitvoeren waarvoor je de kennis niet in huis hebt (bv. foto’s digitaal bewerken vooraleer die in de site toe te voegen).

Als je een onderhoudscontract hebt afgesloten kunnen wij de wijzigingen die je ons doorgeeft uitvoeren. Het aantal beschikbare uren hiervoor is bepaald in het contract.

Indien je geen onderhoudscontract afsluit en toch inhoudelijke updates wil laten uitvoeren kan dit ook volgens uurloon gebeuren. Dit is een goede oplossing als aanpassingen slechts sporadisch dienen te gebeuren.

UPDATES EN CONTROLES VAN HET CMS

Het systeem WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Belangrijk voor een website met een CMS is dat er, net zoals bij software op een PC, af en toe updates beschikbaar komen (zoals beveiligingspatches) voor het CMS en/of de modules die erin geïntegreerd zijn. Indien je een onderhoudscontract afsluit zullen we het CMS en de modules up-to-date houden wanneer nodig. Ook een regelmatige controle van de performantie, de logging en backups behoren tot de diensten bij dit onderhoudscontract. Zo heb je altijd een stabiele, veilige en performante website en onderliggend CMS.

Opmerkingen:

 • Structurele wijzigingen aan de website vallen niet onder het onderhoudscontract, enkel inhoudelijke aanpassingen en de updates/controles. Voor structurele aanpassingen (wijziging layout, nieuwe modules,…) kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.
 • We vermelden steeds hoeveel uren van het contract al gepresteerd zijn, hoeveel uren nog beschikbaar zijn en welke acties zijn ondernomen.
HOEVEEL KOST HET?

De prijs voor een onderhoudscontract is afhankelijk van de complexiteit van de site, het aantal geïnstalleerde modules, enzovoort. We kunnen wel onderstaande richtprijzen meegeven.

Het contract voorziet regelmatige updates en controles van het CMS én het opgegeven aantal uren voor eventuele inhoudelijke aanpassingen. De tijd die we spenderen aan de technische updates van het CMS (patches, controles,…) gaan niet ten koste van deze uren voor eventuele inhoudelijke aanpassingen!
De definitieve prijs kan worden bepaald nadat de vereisten voor de website gekend zijn.

 • jaarlijks onderhoudscontract – 4 uur: vanaf 150 euro per jaar

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vragen.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud.

Eventuele prijswijzigingen worden doorgevoerd bij de eerstvolgende vernieuwing van het contract.

Onderhoudscontracten worden automatisch jaarlijks vernieuwd, tenzij de klant deze ten laatste 4 weken voor de vervaldag opzegt.