Close

20 juni 2016

Waarom heb je een nieuwe website nodig?

nieuwe website nodig

1. Verander je website als hij ouder dan 3 jaar is

Het is een gouden regel om elke 3 jaar je website een stevige update te geven. Niet enkel willen klanten dan wel eens iets nieuws zien, ook uit technisch standpunt is een update aangewezen. Het internet staat immers niet stil en technologie verandert voortdurend.

2. Mobiel gebruik neemt toe

Mobiel gebruik neemt continue toe; gebruikers hanteren steeds meer verschillende toestellen om online te gaan of een toepassing te gebruiken. Smartphones worden vooral gebruikt voor snelle zoekopdrachten of apps, tablets zijn populair voor snelle interacties. Op onze oude desktop creƫren en werken we vooral. Google verkiest responsive webdesign, en je mag er dus zeker van zijn dat het meetelt in de manier waarop ze de rang van je website berekenen.

3. Uw website is nog gemaakt met Adobe Flash

Opent je site nog met een Flash animatie, dan is het tijd om dit aan te pakken. Adobe Flash is traag, zit vol bugs en is gedateerd. Niet alleen neemt Google dit niet op in zijn ranking, op Apple toestellen zijn de sites niet te raadplegen.

4. Bouw een website met een degelijk CMS

Ik krijg dikwijls de vraag van klanten of ze zelf ook zaken kunnen aanpassen aan hun eigen website. Zonder dat ze telkens beroep moeten doen op de webdesigner en daarvoor moeten betalen. Dit kan met een degelijk CMS systeem zoals WordPress.

5. Maak een link naar sociale media

Zorg ervoor dat je zichtbaar bent op sociale media en dat je hiervoor ook een link maakt op je eigen website.

6. Enkele referenties

RLJ bvba
Nick Redant
Impuls.e